a.s.r.

Logo of a.s.r.
Meer weten over a.s.r.?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

  •  Verzekeringen
  •  Utrecht, NL
  •  59% man / 41% vrouw
  •  Gem. leeftijd 43 jaar
  •  4.500 medewerkers
  •  Actief in Nederland

Werken bij a.s.r.

Bij a.s.r. doen we er alles aan om mensen te verzekeren en vermogen op te bouwen op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij.

Ook als werkgever maken we onze beloftes waar. Bij ons krijg je regie over je loopbaan. Met veel verantwoordelijkheid, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en flexibele arbeidsvoorwaarden. Zo kun jij jouw expertise optimaal inzetten om het verschil te maken voor onze klanten en de maatschappij, nu en in de toekomst.

Over a.s.r.

Wij zijn a.s.r., de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. Via onze merken a.s.r., Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we producten en diensten op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. a.s.r. hoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland en staat genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Kom bij a.s.r. doen waar anderen over praten

Wil jij tijdens je studie waardevolle werkervaring opdoen? We hebben regelmatig plek voor meewerkstages, afstudeeropdrachten en bijbanen naast je studie. Studeer jij binnenkort af? Geef jouw carrière een vliegende start met ons traineeship of één van onze uitdagende startersfuncties.

Company video