Medewerkersverhalen

Filters
Filters toepassen
Er zijn 92 verhalen gevonden

Analyst Indirect Tax31 mei 2023

It’s the best of both worlds: playing professional sports and working at Deloitte

As a handball goalkeeper, Dunja Jetten has put a lot of effort into an international career. However, she also aspired a career in business. Deloitte offered her the best of both worlds, and an opportunity to fulfil her dreams in Denmark.

Line Lead Packaging17 mei 2023

"Tijdens mijn eerste dag viel ik in verbazing van de snelheid waarmee alle verschillende bierflesjes daar rond bewegen, heel indrukwekkend!"

Tijdens mijn Bachelor had ik via een studentenproject al kennis gemaakt met Heineken. In Myanmar mocht ik een markt onderzoek doen en hierdoor kreeg ik mijn eerste indruk van het bedrijf.

Digital Project Manager05 jan 2023

"I wanted to work at a smaller firm where I had opportunities to grow quickly and gain experience in different parts of the digital landscape."

When I was considering the next step in my career, I did not have a dream-job in mind. What I was certain about, was that I was interested in many fields, wanted to gain experience and learn as much as possible.

Senior Associate Risk Consulting27 nov 2022

Ik help grote Nederlandse en internationale financiële instellingen bij het verbeteren van hun risicomanagement raamwerken.

Bij The New Equation gaat het voor mij vooral om samenwerking en mensen bij elkaar brengen. Verschillende competenties werken nu meer samen bij projecten, en alle kennis en vaardigheden binnen PwC worden nu echt gebundeld, zodat we maximale waarde creëren voor klanten.

Consultant International Tax Services22 nov 2022

Ik vind het leuk om het spanningsveld tussen belastingsystemen van landen onderling uit te zoeken.

Een groeiend en heel belangrijk thema binnen ons werk is, naast het grootste belastingvoordeel creëren voor onze klanten, nagaan wat hun plek is in de maatschappij en de impact die zij kunnen maken.

Manager - Financial Due Diligence (FDD)20 nov 2022

Een tevreden klant, écht kunnen helpen en veel impact maken. Als consultant wil je dat natuurlijk in elk project bereiken.

Zomaar van start gaan, is één van de grootste valkuilen. Het is belangrijk dat je van tevoren al bedenkt wat een bedrijf speelt en wat een investeerder van een bedrijf zou willen weten.

Low-code consultant12 jun 2022

Low-code consultant – niet hardcore programmeren, maar wel applicaties ontwikkelen

Maud vertelt je in dit artikel hoe haar traineeship de opstap betekende naar een mooie carrière als low-code consultant.

Junior Consultant10 okt 2021

Ontmoet Lara van Lierop, Young Executive bij Boer & Croon

Lara vertelt hoe zij na haar studies Bedrijfseconomie in Tilburg en haar Master Strategy & Organization aan de VU in contact kwam met Boer & Croon en waarom zij gelijk het gevoel had dat zij daar wilde gaan werken.

Senior Consultant14 apr 2021

Senior Consultant Anton de Beij over zijn ervaringen bij Zestgroup

Zester Anton de Beij vertelt over zijn jarenlange ervaring bij Zestgroup, wat voor type opdrachten hij doet en wat hem zo aanspreekt in Zestgroup.

Software Developer & Trainer29 mrt 2021

De woensdag van Full Stack Developer & Trainer Wessel

Geen dinsdag van. Nee. De woensdag van Wessel. Waarom? Gewoon, omdat het kan! ;-) Maar ook omdat het deze week Wesselweek is. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Front-end Engineer29 mrt 2021

De dinsdag van Ben

Vanuit Zwolle rijdt Ben naar Amsterdam. Ben is Front-end engineer en werkt voor een opdracht bij ING. Benieuwd hoe een de dag van een Arcadian eruit? Ben neemt je mee in zijn dinsdag bij ING!

Junior Business Consultant24 jan 2021

Starten bij Zest in de Corona-periode

Onze Zester Lieke de Groot begon 1 april 2020 bij Zestgroup. Nee, geen 1-aprilgrap… zij begon aan haar eerste baan in de consultancy tijdens de Corona-periode. Hoe ze deze periode ervaren heeft vertelt ze in onderstaand artikel.

Audit Partner12 jan 2021

Erwin van der Lee, Audit Partner HLB Van Daal

‘’Via mijn netwerk ben ik in 2005 bij HLB Van Daal terecht gekomen. Destijds ben ik begonnen als assistent accountant en inmiddels ben ik werkzaam als partner op ons regiokantoor Tilburg-Waalwijk.’’, vertelt Erwin van der Lee.

Ex-trainee10 jan 2021

SAP Basis Consultant: technicus met een menselijke touch

Hoe word je SAP Basis Consultant en wat doe je dan eigenlijk? In dit artikel vertelt Anton Rotteveel hoe hij dankzij zijn oom de IT in ging, hoe hij bij myBrand terechtkwam en hoe hij als SAP Basis Consultant dagelijks klanten helpt bij het oplossen van complexe problemen.

Senior ICT Consultant14 dec 2020

Denny over zijn rol als Senior Consultant Advies & Implementatie bij Solviteers

Letterlijk vanaf dag één sinds ik bij Solviteers werk, doe ik leuke en uitdagende klussen. Door mijn werk kom ik bij veel verschillende organisaties over de vloer en heb te maken met uiteenlopende vraagstukken en typen mensen.

ICT Consultant14 dec 2020

Werken als ICT Consultant bij Solviteers Advies & Implementatie

Ik ben er trots op dat ik eraan bijdraag dat inwoners die recht hebben op bijstand tijdig en correct een uitkering ontvangen.

Consultant14 dec 2020

Esther over haar rol als Projectleider/ Adviseur bij Solviteers

Esther werkt nu zo’n drie jaar voor Solviteers Advies en Implementatie waarvan de laatste twee jaar als projectleider/adviseur. In deze functie heeft ze het heel erg naar haar zin. Je leest hier waarom.

ICT Consultant14 dec 2020

Peter maakt graag impact vanuit zijn rol als ICT Consultant bij Solviteers

Peter maakt graag impact door oplossingen te bedenken en uitvoeren die mensen echt verder helpen.

Strategy Officer Clients & Industries11 dec 2020

Klantrelaties verstevigen, je netwerk uitbreiden en nieuwe manieren van werken ontdekken

Als Strategy Officer bij de afdeling Clients & Industries (C&I) voert Danielle gesprekken over strategie op het hoogste niveau van de organisatie en vertaalt dat door naar concrete acties om de klantrelaties van Deloitte te onderhouden of te verstevigen.

Alumnus van iTrainee09 dec 2020

SAP BI Consultant – de rol van adviseur en ontwikkelaar in één

Wat doet een SAP BI Consultant precies? Volgens Femke Straatman is het een veelzijdig beroep. Hier lees je wat ze precies doet in haar rol bij consultancybedrijf Plainwater.

Business Consultant21 okt 2020

Na een studie gelijk aan de slag met een traineeship - lees hoe Lars dat ervaart

Zester Lars Kattenbeld begon in februari 2020 aan de Masterclass Business Consultancy. We stelden hem een aantal vragen over hoe hij de eerste maanden bij Zestgroup ervaren heeft.

MVP trainees30 aug 2020

Nathan, Koen en Bas over het Market Visionaries Program Traineeship van AB Inbev

Het Market Visionaries Program (MVP) is een twee jaar durend traineeship gefocust op sales en marketing, met een duidelijke focus op sales.

Strategist31 jul 2020

Folkert over zijn rol als Strategist bij Gupta Strategists

Gupta is een ondernemende organisatie met veel eigen verantwoordelijkheid. We geloven in de gedrevenheid van onze mensen en hebben ook geen ondersteunend personeel.

IT Trainee18 mei 2020

Job Zegers over het IT Traineeship van Calco

Houd jij van uitdaging? Mooi, dan begrijpen we elkaar! Door uitdaging ga ik pas echt van mijn werk genieten.

Volgende pagina