#BlijfTopofMind

Word lid van ons netwerk en werf makkelijker én voordeliger het beste talent. Bouw aan je werkgeversmerk, vanaf de nieuwe generatie hoogopgeleid talent tot professionals met 8 jaar werkervaring.

Neem direct contact op

Consistent zichtbaar als werkgever

Meer kwalitatieve kandidaten

Duurzamere arbeidsrelaties

De beste mensen aan je binden is nog niet zo eenvoudig. En dat terwijl toptalent zo cruciaal is voor de toekomst van je organisatie. Je trekt makkelijker talent aan door 'top-of-mind' bij ze te komen én te blijven. Wij kennen de nieuwe generatie medewerkers. Voor hen is authenticiteit en duurzaamheid belangrijk; nieuw talent bereik je met een echt verhaal. Online en persoonlijk, dat maakt aan het einde van de rit altijd het verschil.

Als netwerkorganisatie helpen wij daar bij. Door proactief in contact te treden met hoogopgeleid talent en ze enthousiast te maken voor jouw bedrijf, op een persoonlijke manier. En via de verhalen van jouw eigen medewerkers. Die zijn geloofwaardig en maken impact. Daar bovenop zetten we jouw bedrijf in de schijnwerpers via diverse online employer branding kanalen waarmee we jouw doelgroep vanuit verschillende invalshoeken bereiken. Zodat je het verschil maakt op de arbeidsmarkt en het best passende talent voor jouw bedrijf aantrekt.

Dit zeggen partners over ons

Noor Kok | Achmea

Campus recruiter & Employer branding

“ Tijdens mijn werkzame jaren als Campus Recruiter is mijn samenwerking met De Carrièrebus een warm welkom voor Achmea! De Carrièrebus helpt ons met on- én offline zichtbaarheid onder de doelgroep studenten en starters. Één van de weinig landelijke bedrijven die dit op zo’n persoonlijke en informele wijze doet. Echt een vertegenwoordiger van vele bedrijven, waaronder Achmea. Zo voelt dat ook. De Carrièrebus kent Achmea goed. Ze weet wat Achmea doet en waar Achmea mee bezig is. Wat de uitdagingen voor het bedrijf zijn en welke cultuur er heerst. Regelmatig komt De Carrièrebus bij ons langs op kantoor (om zo ook de sfeer te proeven) of bellen we over de laatste ontwikkelingen. En af en toe komen we elkaar gezellig tegen op een evenement. Informele en korte lijntjes. Proactief in het meedenken hoe ons bedrijf nog beter op de kaart gezet kan worden. Zo hebben we afgelopen jaar een promotiefilmpje (voor online gebruik) opgenomen en hebben we nieuwe ansichtkaarten (voor offline gebruik) ontwikkeld. Geregeld hoor ik van geïnteresseerden terug dat ze deze middelen hebben gezien en dat dit hen nieuwsgierig heeft gemaakt in ons bedrijf. Onze samenwerking heeft zijn vruchten de afgelopen jaren al afgeworpen. De Carrièrebus brengt geregeld geïnteresseerden met ons in contact. Zij weet door de gesprekken met studenten en starters precies wie er goed bij ons zou kunnen passen. Hieruit volgen vaak mooie gesprekken. Wij hebben zelfs meerdere Trainees via De Carrièrebus mogen verwelkomen! Kortom; een fijne samenwerkingspartner om een langdurige relatie mee op te bouwen!

Lotte van den Berg | Pon

Senior recruiter & Employer branding

“ De Carrièrebus is uniek! Niet alleen in de dienstverlening, maar ook in het contact met zowel de klant als de student. Ze zijn uitstekend in staat om de juiste match te vinden tussen de ambitie en behoeften van de student en de wensen en behoeften van een bedrijf. Dit heeft alles te maken met de persoonlijke aandacht die zij hebben voor de studenten en de manier waarop zij aan relatiemanagement doen. Door De Carrièrebus krijgt de student een goede indruk van onze organisatie en word ik altijd in contact gebracht met kwalitatieve kandidaten die oprecht interesse hebben in Pon.

Board | STAR Management Week

Erasmus University Rotterdam

“ De Carrièrebus is een fenomeen waar de studenten van de Rotterdam School of Management jaarlijks weer naar uit kijken. De unieke combinatie van oprecht, professioneel en op maat advies maakt het een waardevolle activiteit om je carrière mee te beginnen! Verder heeft de organisatie van de Carrièrebus haar flexibiliteit bewezen door dit jaar wederom een succesvol evenement neer te zetten in een digitale omgeving. Een echte aanrader voor een ieder die zich wilt oriënteren op de complexe arbeidsmarkt.

Wij vertellen jouw verhaal

In iedere organisatie schuilt een bijzonder verhaal. Iets kenmerkends dat jouw bedrijf de moeite waard maakt. De basis voor het verhaal dat je vertelt aan klanten, medewerkers en de arbeidsmarkt. Onder meer om medewerkers te binden en nieuw talent aan te trekken.

Wij helpen jou dit unieke merkverhaal te delen met jouw doelgroep. Door middel van online en online storytelling. Offline door persoonlijk in contact te treden met jouw doelgroep en deze enthousiast te maken voor jouw bedrijf. Dat doen we het hele jaar door, onder andere op bedrijvendagen en carrière-evenementen, in samenwerking met onderwijsinstellingen, studieverenigingen en beursorganisaties. Ook online vertellen we wat jouw bedrijf te bieden heeft en aantrekkelijk maakt. Samen met jouw eigen medewerkers.

Wat levert dit op?

 • Consistente persoonlijke en online communicatie met jouw (toekomstige) doelgroep;
 • Opbouwen werkgeversmerk en -reputatie bij de nieuwe en huidige generatie medewerkers;
 • Meer en beter talent aantrekken door duurzaam matchen en verbinden.

Ambassadeur van jouw bedrijf

Met branding & storytelling trek je het beste talent aan. Bouwen aan je employer brand start bij de nieuwe generatie werkenden; studenten en young professionals. Zij zijn nog collectief te bereiken op hun onderwijsinstellingen voordat ze versplinterd raken op de arbeidsmarkt. Ieder jaar koppelen we duizenden young professionals met werkgevers die het beste bij ze passen. Als ambassadeur van jouw bedrijf delen we vol enthousiasme jouw verhaal met jouw doelgroep. Onder andere tijdens cv-checks, webinars en persoonlijke carrière-advies gesprekken. Al vanaf het derde studiejaar tot ca 8 jaren na afstuderen.

Op basis van de profielen en wensen van de kandidaten verbinden we non-stop het best passende talent met jouw bedrijf. Heb je even niets te bieden, dan vertellen we dat ook en zorgen we er tegelijk voor dat je toch in the picture blijft. Daarbij maakt onze rol als onafhankelijke 'messenger' vaak het verschil, zeker als ze jouw bedrijf nog niet (goed) kennen of als optie hebben overwogen. Online linken we jouw doelgroep met jouw carrièresite via Carrierebus.nl en doelgroepgerichte nichesites als Startersfuncties.nl, TraineeshipVacatures.nl, Werkstudentschappen.nl en MedewerkersaanhetWoord.nl.

Zo planten we continu zaadjes bij het talent dat bij jouw organisatie past en dragen we bij aan jullie eigen wervingsactiviteiten.

Wat levert dit op?

 • Een groep enthousiastelingen deelt dagelijks jouw verhaal en carrièremogelijkheden met jouw doelgroep - vanuit een onafhankelijke adviesrol;
 • Gedurende een jaar lang extra capaciteit voor het werven van passende kandidaten voor jouw vacatures en events;
 • Je bereikt jouw specifieke en schaarse doelgroep door de krachtige combinatie van offline, online en social media.

Blijf Top-of-Mind bij de Next-Gen

Jong talent hecht waarde aan betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze vinden het belangrijk dat je een stabiele werkgever bent. Zorg daarom dat je zichtbaar bent en laat zien hoe innovatief je bent.

Deze tijd vraagt om een andere manier van werken. Jonge werk­zoekenden zien op het internet vaak door de bomen vaak het bos niet meer. In tijden waarin ze veel informatie te verwerken hebben, hebben ze vaak behoefte aan persoonlijk advies op maat. Daarom adviseren we ze tijdens individuele adviesgesprekken over geschikte banen en passende werkgevers, onder andere op career events en bedrijvendagen op hogescholen en universiteiten.

Zo helpen we jouw bedrijf top-of-mind te komen én blijven bij jouw doelgroep. Zodat het talent dat jij zoek, jou weet te vinden. Nu én in de toekomst.

Wat levert dit op?

 • Je laat zien dat jouw bedrijf stabiel en betrouwbaar is;
 • Je bedrijf blijft top-of-mind bij het talent dat bij jou past;
 • Je bouwt aan een toekomstvaste organisatie en een sterker employer brand;
 • Je bereikt substantieel meer met minder budget en capaciteit.

Over De Carrièrebus

De Carrièrebus is in 2008 opgericht. Met als doel om organisaties mee te laten liften op onze storytelling activiteiten en ons jarenlang opgebouwde netwerk met (young) professionals. Onze klanten bleken bijna allemaal met dezelfde vragen te zitten: ‘hoe blijf ik consistent zichtbaar als werkgever bij de juiste doelgroep en hoe trek ik meer geschikt talent aan?’. Daarom focussen we volledig op het vergroten van de zichtbaarheid van werkgevers en het verbinden van de best passende kandidaten met oog op duurzame arbeidsrelaties.

We staan continu in verbinding met de huidige generatie medewerkers. Dat doen we online en via persoonlijke adviesgeprekken. Zo maken we voor werkgevers het verschil en zorgen we ervoor dat ze op het juiste moment in het vizier komen bij hun doelgroep.

Voorbeelden van online kanalen: Werkstudentschappen.nl, InternshipJobs.nl, GraduateJobs.nl (Startersfuncties.nl), TraineeshipJobs.nl (TraineeshipVacatures.nl), DiversityJobs.nlRecruitmentEvents.nl, Cv-check.nl en EmployeeStories.com (MedewerkersaanhetWoord.nl).

De Carrièrebus is onderdeel van Employer Branding Media

Neem contact met ons op

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan een call met ons in zodat we jouw eventuele vragen direct kunnen beantwoorden.

Wij helpen jou graag

* Promoot jouw bedrijf en carrièremogelijkheden bij jouw doelgroep, zowel online als op een persoonlijke manier. Voor een sterker employer brand en meer kwalitatieve medewerkers.

Pricing

€ 146* i.p.v. € 209

/ maand

Basic

Blijf het hele jaar door vindbaar en zichtbaar voor young professionals.

Profiel
 • BASIC bedrijfsprofiel
 • Profiel update 1x/ jaar
Websites
 • Carrierebus.nl
 • Stagefuncties.nl
 • Startersfuncties.nl
 • TraineeshipVacatures.nl
 • MedewerkersaanhetWoord.nl
 • + overige nichesites (VrouwenindeTechniek.nl, VrouwenindeIT.nl, etc.)
Posts
 • 4 jobs per jaar
 • Events (onbeperkt)
 • Stories (onbeperkt)
Campagnes
 • 1 campagne

€ 222* i.p.v. € 379

/ maand

Premium

Blijf zichtbaar en maak impact bij de nieuwe generatie voor jouw bedrijf.

Profiel
 • PREMIUM bedrijfsprofiel
 • Profiel update 2x/ jaar
Websites
 • Carrierebus.nl
 • Stagefuncties.nl
 • Startersfuncties.nl
 • TraineeshipVacatures.nl
 • MedewerkersaanhetWoord.nl
 • + overige nichesites (VrouwenindeTechniek.nl, VrouwenindeIT.nl, etc.)
Posts
 • 6 jobslots per jaar
 • Events (onbeperkt)
 • Stories (onbeperkt)
Campagnes
 • 2 campagnes
Ambassadorship

Promotie, storytelling en werving voor jouw bedrijf en carrièremogelijkheden tijdens persoonlijke cv-checks en carrière-advies gesprekken.
* Op basis van grondige bedrijfsinventarisatie

Beurzen/ On-campus

Promotie, storytelling en werving op hogescholen, universiteiten en carrière-events via adviesgesprekken en workshops.
In hybride vorm vanaf 1 september 2020.

€ 537* i.p.v. € 624

/ maand

Enterprise

Blijf top-of-mind, onderscheid je als werkgever, trek non-stop toptalent aan.

Profiel
 • ENTERPRISE bedrijfsprofiel
 • Onbeperkte updates
Websites
 • Carrierebus.nl
 • Stagefuncties.nl
 • Startersfuncties.nl
 • TraineeshipVacatures.nl
 • MedewerkersaanhetWoord.nl
 • + overige nichesites (VrouwenindeTechniek.nl, VrouwenindeIT.nl, etc.)
Posts
 • Onbeperkt vacatures
 • Events (onbeperkt)
 • Stories (onbeperkt)
Campagnes
 • 3 campagnes
Ambassadorship

Promotie, storytelling en werving voor jouw bedrijf en carrièremogelijkheden tijdens persoonlijke cv-checks en carrière-advies gesprekken.
* Op basis van grondige bedrijfsinventarisatie

Beurzen/ On-campus

Promotie, storytelling en werving op hogescholen, universiteiten en carrière-events via adviesgesprekken en workshops + event marketing (actief verspreiden flyers, brochures, gadgets).
* In hybride vorm vanaf 1 september 2020.

Werving- en selectie
 • Search & Recruit
 • 1e (en 2e) gesprekken (optioneel)
 • Garantie op werving
ADDITIONEEL
 • Automatic posting d.m.v. API (gratis)
 • Vlog op locatie (rechtenvrij, € 950,-)

€ 520* i.p.v. € 624

/ maand

Enterprise | 2-JARIG CONTRACT

€ 486* i.p.v. € 624

/ maand

Enterprise | 3-JARIG CONTRACT

* Bovenstaande tarieven zijn uitsluitend geldig bij een contract voor minimaal 1 jaar en worden vooraf per jaar gefactureerd. De tarieven zijn geldig bij deelname vóór 1 december 2020.