Achmea

Stel jouw vraag over Achmea via:

Of stel je vraag telefonisch via 020-7070650. En als je wat minder haast hebt kun je ook een e-mail sturen naar: contact@carrierebus.nl.

  • Hoofdkantoor in Apeldoorn
  • Actief in 5 landen
  • 52% / 48%
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  •  14.500 medewerkers
  •  8 locaties

Werken bij Achmea

Achmea is de grootste digitale verzekeraar van Nederland. Met sterke merken als Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis en FBTO heb je ongetwijfeld wel eens van ons gehoord. We verzekeren onze 10 miljoen klanten tegen schade, voor zorg en voor hun leven. En om dat te kunnen doen, blijven we innoveren.

We werken met 14.500 collega’s op 8 locaties in Nederland, én in het buitenland, aan onze toekomst waarin gezondheid, veiligheid en toekomstbestendigheid voorop staan. Het is onze taak om relevant te blijven voor al onze klanten. Niet alleen nu, maar ook later.

Bij Achmea helpen we mensen zo goed mogelijk omgaan met risico’s. Hierin zijn we toonaangevend in de wereld van verzekeringen. Dat zijn we al 200 jaar. En… dat willen we over 200 jaar nog steeds te zijn. Ons inzetten voor levensgeluk van onze klanten: daar maken we ons hard voor. Verzekeren heeft alles te maken met je goed voelen. We investeren in producten en diensten die dat goede gevoel aan ons klanten geven. Een verzekeraar die er is voor iedereen. En dat gaat verder dan alleen onze eigen klanten.

Meer weten over Achmea als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

Op bezoek bij Achmea

Bedrijfsvideo

Sfeerimpressie

Contact

Achmea Hoofdkantoor
Handelsweg 2
3707 NH Zeist
T: 030 - 6937000
Werkenbijachmea.nl