Qquest

Stel ons jouw vraag over Qquest via:

Of stel je vraag telefonisch via 020-7070650. En als je wat minder haast hebt kun je ook een e-mail sturen naar: contact@carrierebus.nl.

  • Hoofdkantoor in Gouda
  • Actief in Randstad
  • 60% / 40%
  • Gem. leeftijd 27 jaar
  •  110 medewerkers
  •  1 vestiging (Gouda)

Werken bij Qquest

Qquest is gespecialiseerd in het opleiden van IT-professionals. Met of zonder IT-achtergrond kan je bij Qquest starten binnen de IT-branche. Door het Qquest TalentClass IT-Traineeship scholen zij hbo en/of wo afgestudeerde om tot Young IT-professional.

Over Qquest

Wij zijn Qquest. Een jonge ICT-organisatie die continu groeit in kennis en ontwikkeling. Wij investeren vandaag in de specialisten van morgen. Zowel ambitieuze starters als ervaren ICT-specialisten krijgen bij ons de mogelijkheid om zichzelf en onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Wij houden ervan om snel te schakelen en verantwoordelijkheid te nemen. Initiatief tonen, projecten oppakken en continu vooruit blijven denken. Dat is wat ons kenmerkt en waar we bekend om willen staan. Ambitieuze starters zonder ICT-achtergrond krijgen bij ons de mogelijkheid zich om te scholen binnen ons TalentClass Traineeship. In twee maanden tijd wordt de basis bijgebracht, waarna ze zich bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers verder ontwikkelen.

Ook voor ervaren ICT’ers is er voldoende plek binnen onze organisatie. Wij zorgen voor een klimaat waarin eigen kennis en kunde kan worden toegepast. Binnen of buiten onze organisatie. Jouw ervaring kan andere collega’s verder helpen en vice versa. Continu blijven wij in jou investeren, zodat we samen non-stop vooruitgaan.

Meer weten over Qquest als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

Bedrijfsvideo

Sfeerimpressie

Events

Tot nadere orde zijn de eerst­­­volgende events geannu­leerd. Houd de website van Qquest in de gaten voor het laatste nieuws. Hieronder kun je je alvast aanmelden voor de eerstvolgende selectiedag.

Contact

Qquest Hoofdkantoor
Kampenringweg 45D
2803 PE Gouda
T: 0182 - 715270
Werken bij Qquest