Randstad Groep Nederland

Stel jouw vraag over Randstad via:

Of stel je vraag telefonisch via 020-7070650. En als je wat minder haast hebt kun je ook een e-mail sturen naar: contact@carrierebus.nl.

  • Hoofdkantoor in Diemen
  •  Internationaal actief
  •  52% / 48%
  • Gem. leeftijd 29 jaar
  •  28.700 medewerkers
  •  Meerdere locaties in NL

Werken bij Randstad Groep Nederland

De wereld van werk verandert sterk onder invloed van technologie. Om onze leidende rol in de markt te behouden en te versterken, moeten we anders gaan denken en anders werken; betekenisvol werken.

Een carrière bij Randstad Groep Nederland betekent dat je aan de slag gaat bij een organisatie waar de mens centraal staat. Wij bieden een omgeving die jou de kans geeft je doelen te behalen, zowel professioneel als persoonlijk. Wil jij jezelf continu ontwikkelen en resultaten dagelijks verbeteren binnen deze snel veranderende wereld van werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad Groep mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en vakspecialistfuncties binnen heel Randstad Groep Nederland, waar ook de labels Yacht en Tempo-Team onder vallen. Dit biedt interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

Meer weten over Randstad als werkgever?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijfsvideo

 

Vacatures

Randstad heeft momenteel geen vacatures. Houd onze website in de gaten voor de openstaande vacatures.

Sfeerimpressie

Events

Er zijn momenteel geen evenementen gepland. Houd onze website in de gaten voor de eerstvolgende evenementen.

Contact

Randstad Groep Nederland
Diemermere 25
1112 TC Diemen
T: 020 - 5695911
WerkenbijRandstad.nl