Nuon/ Vattenfall

Stel jouw vraag over Vattenfall via:

Of stel je vraag telefonisch via 020-7070650. En als je wat minder haast hebt kun je ook een e-mail sturen naar: contact@carrierebus.nl.

  • Amsterdam, NL
  • Actief in 10 landen
  •  52% / 48%
  • Gem. leeftijd 31 jaar
  •  4100+ medewerkers
  •  Energie

Werken bij Vattenfall

Tot 2019 heetten we Nuon. Inmiddels is onze naam Vattenfall, net zoals ons moederbedrijf. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot Brittannië en Frankrijk werken we met 20.000 collega’s aan een duidelijk doel: een fossielvrij leven binnen één generatie realiseren.

Wij zijn een energieonderneming, die circa 2,1 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas. Onze klanten bieden we verschillende energie-gerelateerde producten en diensten. Met een netto-omzet van 3.7 miljard euro in 2013, behoren we tot de top drie van de Nederlandse energiebedrijven.

Vattenfall is een van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent van Europa. Naast Nederland zijn onze 20.000 collega’s actief in Zweden, Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Finland en sinds kort ook in Frankrijk.

Samen werken we aan onze ambitie om binnen een generatie een fossielvrij leven mogelijk te maken. Denk aan de mogelijkheden om ons transport te elektrificeren, oplossingen voor duurzame koude en warmte voor gebouwen en huizen, maar ook aan partnerships met steden en gemeenten die willen verduurzamen.

Daarnaast investeren we in duurzame energiebronnen als zon en wind en werken we aan oplossingen voor consumenten en bedrijven om zelf duurzame energie op te wekken.

Ga naar de website van Vattenfall voor meer informatie over energieconcern Vattenfall.

Meer weten over Vattenfall als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

Bedrijfsvideo

Events

Er staan momenteel geen evenementen gepland. Hou de website van Nuon/ Vattenfall in de gaten voor de eerstvolgende evenementen.

Contact

Vattenfall Nederland
Hoekenrode 8
1102 BR Amsterdam
T: 0900 - 0808
Werken bij Vattenfall