Calco

Stel jouw vraag over Calco via;

Of stel je vraag telefonisch via 020-7070650. En als je wat minder haast hebt kun je ook een e-mail sturen naar: contact@carrierebus.nl.

  •  HQ: Amsterdam, NL
  • Actief in Nederland, Duitsland en België
  •  60% man/ 40% vrouw
  • Gem. leeftijd 27 jaar
  •  400+ medewerkers
  •  ICT & Consulting

Werken bij Calco

Bij Calco houden we er een open bedrijfscultuur op na, die zich misschien wel het beste laat omschrijven als ‘formeel op informele wijze’. Wij besteden veel aandacht aan onze zakelijke uitstraling maar tegelijkertijd heerst er binnen onze organisatie een werksfeer waar de Calco kernwaarden kwaliteit, betrokkenheid en ambitie centraal staan.

Vanaf het moment dat je bij ons binnen stapt, dagen wij je uit: om nieuwe dingen te leren, om jezelf te blijven ontwikkelen en om open te staan voor alle mogelijkheden die er binnen Calco en de IT liggen. Werken bij Calco betekent ook dat geen dag hetzelfde is, want overal liggen mogelijkheden. Heb jij een goed idee? Top, ga het maar uitvoeren! Wil je meer leren? Dat kan! Wij helpen je. Zo’n dynamische omgeving vraagt om flexibiliteit, maar biedt in onze ogen ook enorm veel kansen!

Meer weten over Calco als werkgever?

Bekijk dan hun carrièrewebsite voor meer informatie.

Diversiteit bij Calco

Wij geloven dat de wereld een stukje beter wordt wanneer je als mens en organisatie zelf de verandering in gang zet. Binnen ons bedrijf zijn er een paar belangen waar wij sterk in geloven: diversiteit, gezondheid en duurzame diversiteit.

Diversiteit

Wij verwelkomen iedereen bij Calco; waar iemand vandaan komt, wat diens genderidentiteit is, waar iemand in gelooft of op wie iemand valt, maakt voor ons niet uit. Zelfs de gemaakte studiekeuze is voor ons niet belangrijk Wij kijken naar iemands potentie en talent. De juiste talenten in combinatie met de wil om te leren en de durf om een carrièreswitch aan te gaan, maken een Calco’er. Daarnaast blijkt uit verschillende onderzoeken dat diversiteit op de werkvloer voor meer creativiteit, werkplezier en betere resultaten zorgt. Teams met een diverse samenstelling zijn zelfs vaker high performing. Dus waarom zou je dit als organisatie niet stimuleren? Meer weten over High Preformance Teams? Lees de whitepaper.

Kansengelijkheid

Met een 50/50 man/vrouw verdeling zijn wij voor een IT bedrijf al goed op weg naar een mooie balans in genderdiversiteit. We blijven verder streven naar een zo volledig mogelijke representatieve afspiegeling van de maatschappij binnen ons bedrijf. Met die reden zijn wij een diversiteitswerkgroep gestart, waarin we met medewerkers uit alle mogelijke windstreken en achtergronden, zoeken naar mogelijkheden het voor iedereen nog meer ''thuis te maken” en kansengelijkheid nog verder te bevorderen.

Lees meer over diversiteit bij Calco

 

Bedrijfsvideo

Sfeerimpressie

Contact

Calco Hoofdkantoor
Gatwickstraat 21
1043 GL Amsterdam
T: 020 - 7652652
WerkenbijCalco.nl