Over ons

We think choosing the right employer for your career start is pretty important. By offering extensive search options and detailed company profiles, we make it easy for you to find employers you'll love working for.

Hét carrièreplatform voor hoogopgeleid talent

We helpen jong talent en bedrijven duurzaam te verbinden.

Wie we zijn

We zijn een groep enthousiastelingen die young professionals begeleidt naar een betekenisvolle carrière. Onze specialiteit? Advies over banen en werkgevers, met een scherp oog voor de persoon achter het cv. Wij zijn ervan overtuigd dat weloverwogen carrièrekeuzes leiden tot meer werkplezier, betere prestaties en langdurige relaties met werkgevers.

Wat ons net wat anders maakt

Elk individu is uniek, met een eigen achtergrond, persoonlijkheid en wensen. Net zoals elke werkgever een eigen identiteit en bedrijfscultuur heeft. De 'cultural fit', oftewel de harmonie met je werkomgeving, is vaak bepalend voor je werkgeluk en succes. Daarom benutten we onze jarenlange ervaring en kennis om jou te helpen met het vinden van de perfecte baan en werkgever. Onze benadering is gebaseerd op objectieve, open en eerlijke inzichten in jouw carrièremogelijkheden, zodat jij weloverwogen keuzes kunt maken.

We willen je inspireren, informeren en voorbereiden op solliciteren, in plaats van bemiddelen. Onze adviezen zijn vrijblijvend, in nauwe samenwerking met hogescholen, universiteiten, studieverenigingen en werkgevers. Ons doel is je te helpen bewuste carrièrekeuzes te maken en succesvol te solliciteren.

Voor studenten

Ben je een student die klaar is voor de arbeidsmarkt? Wij zijn er om je te helpen. Met onze gratis diensten, zoals de CV- en LinkedIn-profiel check, workshops, trainingen en persoonlijk carrièreadvies, zorgen we ervoor dat je goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt. Of je nu nog studeert of binnenkort afstudeert, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt om jouw carrièredoelen te bereiken. Ontmoet ons op jouw hogeschool, universiteit, bij ons op kantoor óf online - jouw toekomst begint hier!

Voor starters

Als pas afgestudeerde professional wil je een vliegende start maken. Wij helpen je daarbij met onze diensten, waaronder CV- en LinkedIn-profiel checks, workshops, trainingen en persoonlijk carrièreadvies. Wij begrijpen de uitdagingen van de overgang naar het professionele leven en bieden praktische ondersteuning om je carrière goed van start te gaan. Of je nu net begint of al een tijdje zoekt, met De Carrièrebus leg je een sterke basis voor het maken van de juiste carrièrekeuzes.

Ambassadeur worden

Als ambassadeur van De Carrièrebus help je medestudenten toegang te krijgen tot onze waardevolle, gratis adviesdiensten, terwijl je ook nog geld verdient! Je ontwikkelt waardevolle marketing- en communicatievaardigheden, en het beste van alles is dat je jouw tijd en inzet flexibel kunt bepalen. Als ambassadeur draag je dus niet alleen bij aan je eigen inkomsten, maar ook aan het succes van je medestudenten. Ontdek hoe jij het verschil kunt maken en doe vandaag nog mee!

Voor werkgevers

Als werkgever op zoek naar getalenteerde jonge professionals, biedt De Carrièrebus een unieke kans om direct in contact te komen met studenten die klaar zijn voor de arbeidsmarkt. Samen met onze ambassadeurs zorgen we voor persoonlijke connecties en brengen we jouw organisatie en vacatures onder de aandacht bij de nieuwe generatie. Wij versterken jouw wervingsinspanningen en helpen je op te vallen bij het toptalent waar je naar op zoek bent.

We care - onze inzet voor een duurzame wereld

Bij De Carrièrebus geloven we in meer dan alleen het vinden van de ideale match tussen student en werkgever. Onze missie reikt verder: voor elke kandidaat die we adviseren, planten we een boom.

Onze inzet voor duurzaamheid is meer dan alleen woorden; het is tastbare actie. Elk adviesgesprek draagt bij aan een schonere wereld. Met "We Care" onderstrepen we niet alleen ons streven om toptalent te verbinden met de beste werkgevers, maar ook ons verlangen om een betere toekomst voor iedereen te realiseren.

Een deel van ons team

Jasper

TU Delft

Carlijn

Saxion Hogeschool

Josefien

Erasmus Universiteit

Bram

Universiteit Twente

Lieke

Maastricht University

Fleur

Tilburg University

Rohit

Hogeschool Utrecht

Alejandra

Hanzehogeschool Groningen

⚡ Waarschuwing: Fraudeurs misbruiken naam De Carrièrebus ⚡

De Carrièrebus is op de hoogte gebracht van online oplichtingspraktijken die via diverse socialemediaplatformen zoals Telegram en WhatsApp worden uitgevoerd. Gebruikers bieden vacatures aan via ongevraagde communicatie en doen zich voor als vertegenwoordigers van De Carrièrebus.

Wij willen benadrukken dat wij absoluut geen enkele connectie hebben met deze frauduleuze activiteiten. Deze oplichters misbruiken de namen van verschillende bedrijven, inclusief de onze, om nietsvermoedende werkzoekenden te misleiden en onrechtmatig hun privé-informatie te verkrijgen.