Over ons

Over ons

Wie we zijn

We zijn een groep enthousiastelingen die elke dag met veel plezier een bijdrage levert aan de carrièredoelen van young professionals. Met veel gedrevenheid en oog voor 'de unieke mens' achter de persoon adviseren we over geschikte banen, passende werkgevers en de weg daar naartoe. Want medewerkers die de juiste carrièrekeuzes maken zijn gelukkiger in hun werk, presteren beter en blijven langer bij een werkgever.

Onze visie

Hier geloven wij in

Ieder mens is uniek. Met z’n eigen achtergrond, persoonlijkheid en wensen. Zo heeft elke werkgever ook een eigen identiteit en bedrijfscultuur. De klik met je werkomgeving, ook wel de 'cultural fit' genoemd, bepaalt doorgaans of je gelukkig en succesvol bent in een baan. Daarom zetten wij onze ervaring en kennis van de arbeidsmarkt in om samen met jou de best passende baan én werkgever te vinden. Door een objectief, open en eerlijk beeld te schetsen van jouw carrière­mogelijkheden. Zodat jij met gericht advies op maat kan kiezen voor een carrière die écht bij jou past.

Wij zijn uniek

Dit maakt ons net wat anders dan de rest

Wij inspireren liever dan we bemiddelen en zetten onze kennis en netwerk in om jou vrijblijvend te adviseren over jouw carrièremogelijkheden. Omdat we het belangrijk vinden dat jij met up-to-date kennis van jouw mogelijkheden de juiste keuzes kan maken en kan starten bij een werkgever waar jij zelf bewust voor gekozen hebt. We adviseren vanaf de zijlijn en ondersteunen je met tools en persoonlijke begeleiding. Volledig kosteloos voor jou als young professional en mede mogelijk gemaakt door onze samenwerking met hogescholen, de 14 grote Nederlandse universiteiten, studieverenigingen en een aantal toonaangevende werkgevers die onze werkwijze ondersteunen.

Voorbeelden van de tools die we bieden:

Privacy statement

Jouw gegevens zijn veilig

Wij besteden veel aandacht aan de beveiliging van jouw informatie. Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor de diensten waarvoor jij je bij ons hebt aangemeld en zullen deze zonder jouw expliciete toestemming nooit met derden delen. Omdat wij jouw privacy respecteren.