Voor werkgevers

We think choosing the right employer for your career start is pretty important. By offering extensive search options and detailed company profiles, we make it easy for you to find employers you'll love working for.

Trek automatisch meer toptalent aan

Krachtige combinatie van offline en online arbeidsmarktcommunicatie

Daarom neem je De Carrièrebus

Als werkgever moet je er vroeg bij zijn om bij jong talent in het vizier te komen. Zeker als het gaat om het juiste talent. Ze hebben namelijk genoeg te kiezen. Dan geeft beleving, begeleiding en verbinding vaak de doorslag.

En daar maken wij het verschil. Wij treden namelijk persoonlijk in contact met studenten en young professionals vanaf het 3e studiejaar tot 7 jaar werkervaring. We geven ze gericht advies en verbinden ze met werkgevers die het beste bij ze passen. Zo helpen we bedrijven om op te vallen, aantrekkelijker te worden en een continue stroom aan geschikt talent in gang te zetten.

01

Persoonlijk contact

Wij zijn overtuigd dat persoonlijk contact cruciaal is om toptalent aan te trekken. Als ambassadeurs vormen we een directe schakel naar jouw doelgroep. Vanuit een onafhankelijke adviespositie benaderen wij studenten en presenteren jouw organisatie en carrièremogelijkheden op een persoonlijke en toegankelijke wijze.

02

Meer zichtbaarheid

Met ons uitgebreide nationale netwerk op carrière events, hogescholen, universiteiten en onze online platformen zoals Carrierebus.nl, Startersfuncties.nl, TraineeshipVacatures.nl, DiversityJobs.nl, InternshipJobs.nl, en Careerstories.com, bereiken we kandidaten die normaal gesproken buiten jouw bereik zouden vallen.

03

Kwalitatieve kandidaten

De Carrièrebus levert geen massa kandidaten, maar kwalitatieve matches. We begrijpen jouw behoeften en uitdagingen en selecteren zorgvuldig de juiste kandidaten voor jouw organisatie. Dankzij de krachtige combinatie van offline en online bereik zijn we in staat om nauwgezet kandidaten te vinden die perfect passen bij jouw organisatie en carrièremogelijkheden.

04

Duurzame matches

Onze focus op kwalitatieve kandidaten en het belang van culturele fit en persoonlijke waarden dragen bij aan duurzamere matches. Kandidaten die niet alleen competent zijn, maar ook goed passen binnen jouw organisatie, zijn meer geneigd om te blijven en bij te dragen aan jouw succes op de lange termijn.

05

Kostenbesparing

Het voorbereiden, bijwonen en opvolgen van het bezoeken van talloze bedrijvendagen kan kostbaar en tijdrovend zijn. Wij nemen dit grotendeels voor jou uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw kerntaken. Daarnaast bieden we extra online ondersteuning en zorgen onze duurzame matches voor minder vervangingsvraag.

06

Concurrentievoordeel

Kwalitatieve kandidaten, duurzame matches en persoonlijk contact zorgen ervoor dat je de juiste mensen voor jouw organisatie vindt en behoudt. Dit resulteert in een sterker, diverser en productiever personeelsbestand, waardoor je kunt uitblinken in je branche. Met De Carrièrebus haal je niet alleen nieuw talent in huis, maar investeer je in de groei en het succes van jouw organisatie.

07

Werkgeversimago

Als klant van De Carrièrebus ondersteun je studenten met kosteloos carrièreadvies, wat bijdraagt aan hun groei, ontwikkeling en betere voorbereiding op de arbeidsmarkt. Deze investering versterkt het imago van jouw organisatie als werkgever die geeft om de professionele ontwikkeling van jonge talenten.

08

Trek het juiste talent aan

Ontdek wat De Carrièrebus voor jullie organisatie kan betekenen. Met onder meer:

  • Toelichting offline kanalen + overzicht carrière events en bedrijvendagen
  • Toelichting online kanalen + doelgroepen
  • Toelichting deelnameopties en tarieven

Deze bedrijven gingen jou al voor

Wat onze partners zeggen

Noor Kok | Achmea

Employer branding

Tijdens mijn werkzame jaren als Campus Recruiter is mijn samenwerking met De Carrièrebus een warm welkom voor Achmea! De Carrièrebus helpt ons met on- én offline zichtbaarheid onder de doelgroep studenten en starters. Één van de weinig landelijke bedrijven die dit op zo’n persoonlijke en informele wijze doet. Echt een vertegenwoordiger van vele bedrijven, waaronder Achmea. Zo voelt dat ook. De Carrièrebus kent Achmea goed. Ze weet wat Achmea doet en waar Achmea mee bezig is. Wat de uitdagingen voor het bedrijf zijn en welke cultuur er heerst. Regelmatig komt De Carrièrebus bij ons langs op kantoor (om zo ook de sfeer te proeven) of bellen we over de laatste ontwikkelingen. En af en toe komen we elkaar gezellig tegen op een evenement. Informele en korte lijntjes. Proactief in het meedenken hoe ons bedrijf nog beter op de kaart gezet kan worden. Zo hebben we afgelopen jaar een promotiefilmpje (voor online gebruik) opgenomen en hebben we nieuwe ansichtkaarten (voor offline gebruik) ontwikkeld. Geregeld hoor ik van geïnteresseerden terug dat ze deze middelen hebben gezien en dat dit hen nieuwsgierig heeft gemaakt in ons bedrijf. Onze samenwerking heeft zijn vruchten de afgelopen jaren al afgeworpen. De Carrièrebus brengt geregeld geïnteresseerden met ons in contact. Zij weet door de gesprekken met studenten en starters precies wie er goed bij ons zou kunnen passen. Hieruit volgen vaak mooie gesprekken. Wij hebben zelfs meerdere Trainees via De Carrièrebus mogen verwelkomen! Kortom; een fijne samenwerkingspartner om een langdurige relatie mee op te bouwen!

Lotte van den Berg | Pon

Employer branding

De Carrièrebus is uniek! Niet alleen in de dienstverlening, maar ook in het contact met zowel de klant als de student. Ze zijn uitstekend in staat om de juiste match te vinden tussen de ambitie en behoeften van de student en de wensen en behoeften van een bedrijf. Dit heeft alles te maken met de persoonlijke aandacht die zij hebben voor de studenten en de manier waarop zij aan relatiemanagement doen. Door De Carrièrebus krijgt de student een goede indruk van onze organisatie en word ik altijd in contact gebracht met kwalitatieve kandidaten die oprecht interesse hebben in Pon.

Board | STAR

Erasmus University

De Carrièrebus is een fenomeen waar de studenten van de Rotterdam School of Management jaarlijks weer naar uit kijken. De unieke combinatie van oprecht, professioneel en op maat advies maakt het een waardevolle activiteit om je carrière mee te beginnen! Verder heeft de organisatie van de Carrièrebus haar flexibiliteit bewezen door dit jaar wederom een succesvol evenement neer te zetten in een digitale omgeving. Een echte aanrader voor een ieder die zich wilt oriënteren op de complexe arbeidsmarkt.