Daarom neem je de Carrièrebus

Als werkgever moet je er vroeg bij zijn om bij jong talent in het vizier te komen. Zeker als het gaat om het juiste talent. Ze hebben namelijk genoeg te kiezen. Dan geeft beleving, begeleiding en verbinding vaak de doorslag.

En daar maken wij het verschil. Wij treden namelijk persoonlijk in contact met studenten en young professionals tot 7 jaar werkervaring. We geven ze gericht advies en verbinden ze met werkgevers die bij ze passen. Zo helpen we bedrijven om op te vallen, aantrekkelijker te worden en een continue stroom aan talent in gang te zetten.

Dit zeggen partners over ons

Noor Kok | Achmea

Campus recruiter & Employer branding

“ Tijdens mijn werkzame jaren als Campus Recruiter is mijn samenwerking met De Carrièrebus een warm welkom voor Achmea! De Carrièrebus helpt ons met on- én offline zichtbaarheid onder de doelgroep studenten en starters. Één van de weinig landelijke bedrijven die dit op zo’n persoonlijke en informele wijze doet. Echt een vertegenwoordiger van vele bedrijven, waaronder Achmea. Zo voelt dat ook. De Carrièrebus kent Achmea goed. Ze weet wat Achmea doet en waar Achmea mee bezig is. Wat de uitdagingen voor het bedrijf zijn en welke cultuur er heerst. Regelmatig komt De Carrièrebus bij ons langs op kantoor (om zo ook de sfeer te proeven) of bellen we over de laatste ontwikkelingen. En af en toe komen we elkaar gezellig tegen op een evenement. Informele en korte lijntjes. Proactief in het meedenken hoe ons bedrijf nog beter op de kaart gezet kan worden. Zo hebben we afgelopen jaar een promotiefilmpje (voor online gebruik) opgenomen en hebben we nieuwe ansichtkaarten (voor offline gebruik) ontwikkeld. Geregeld hoor ik van geïnteresseerden terug dat ze deze middelen hebben gezien en dat dit hen nieuwsgierig heeft gemaakt in ons bedrijf. Onze samenwerking heeft zijn vruchten de afgelopen jaren al afgeworpen. De Carrièrebus brengt geregeld geïnteresseerden met ons in contact. Zij weet door de gesprekken met studenten en starters precies wie er goed bij ons zou kunnen passen. Hieruit volgen vaak mooie gesprekken. Wij hebben zelfs meerdere Trainees via De Carrièrebus mogen verwelkomen! Kortom; een fijne samenwerkingspartner om een langdurige relatie mee op te bouwen!

Lotte van den Berg | Pon

Senior recruiter & Employer branding

“ De Carrièrebus is uniek! Niet alleen in de dienstverlening, maar ook in het contact met zowel de klant als de student. Ze zijn uitstekend in staat om de juiste match te vinden tussen de ambitie en behoeften van de student en de wensen en behoeften van een bedrijf. Dit heeft alles te maken met de persoonlijke aandacht die zij hebben voor de studenten en de manier waarop zij aan relatiemanagement doen. Door De Carrièrebus krijgt de student een goede indruk van onze organisatie en word ik altijd in contact gebracht met kwalitatieve kandidaten die oprecht interesse hebben in Pon.

Board | STAR Management Week

Erasmus University

“ De Carrièrebus is een fenomeen waar de studenten van de Rotterdam School of Management jaarlijks weer naar uit kijken. De unieke combinatie van oprecht, professioneel en op maat advies maakt het een waardevolle activiteit om je carrière mee te beginnen! Verder heeft de organisatie van de Carrièrebus haar flexibiliteit bewezen door dit jaar wederom een succesvol evenement neer te zetten in een digitale omgeving. Een echte aanrader voor een ieder die zich wilt oriënteren op de complexe arbeidsmarkt.

Bereiken

Bereik makkelijker je doelgroep

We helpen je met het vergroten van jouw aantrekkingskracht zodat je vacatures sneller vervult.

Inspireren

Laat weten hoe leuk je bent

Vanuit onze rol als carrière adviseurs vertellen we hoe leuk en lonend het is om bij jouw bedrijf te werken.

Verbinden

Trek talent aan dat bij jou past

Met onze kennis van jouw bedrijf enthousiasmeren we precies de juiste kandidaten om met jou contact op te nemen.

Hoe het werkt

Onze integrale aanpak combineert:

  • Persoonlijke storytelling: als ambassadeur van jouw bedrijf vertellen we jouw verhaal op meer dan 65 bedrijvendagen, carrière-events, workshops en tijdens individuele carrièregesprekken;
  • Online storytelling: via unieke bedrijfspresentaties in eigen huisstijl met onder meer medewerkersverhalen, foto's, video's en vlogs brengen we je bedrijf onder de aandacht;
  • Employer branding: door middel van persoonlijke en online storytelling matchen we jong talent met jullie kernwaarden en bedrijfscultuur;
  • Social media marketing: hyper targetting van jobs en events richting passief werkzoekenden via Google, Facebook, Instagram en LinkedIn;
  • On-campus marketing: door middel van gadgets, flyers, posters en careercards en natuurlijk onze carrièrebus zelf;
  • Niche targeting: via verschillende online niche-platformen bereiken we specifieke doelgroepen in elke fase van hun carrière.

Bereiken, inspireren en verbinden

Je komt net op de arbeidsmarkt en bent op zoek naar een nieuwe baan. Waar begin je dan? Veruit de meeste young professionals gaan op zoek naar informatie over werkgevers die ze aanspreken. Dan is het als het bedrijf wel zo prettig om een aantrekkelijk imago te hebben.

Wil je talent aantrekken, dan zul dus je allereerst zichtbaar moeten zijn. En de betrokkenheid bij je doelgroep vergroten. Als ambassadeur van jouw bedrijf zijn we continu in contact met de kandidaten die jij zoekt. Zowel persoonlijk als online. Zo maken we voor jouw bedrijf het verschil op de momenten waarop kandidaten hun keuze maken.

Wij ondersteunen je in het opbouwen van je werkgeversmerk en het aantrekken van (nog meer) juist talent voor jouw bedrijf. Dat doen we door middel van storytelling, data-gedreven technologie en een doel(groep)gerichte aanpak. Met duurzame arbeidsrelaties en succesvolle teams als gevolg.

Zo ziet dat eruit

Meer weten?

Benieuwd wat er momenteel speelt bij jouw doelgroep? Of wil je weten hoe we kunnen samenwerken om meer toptalent aan te trekken? We vertellen het je graag in een vrijblijvend gesprek!

Gegarandeerde resultaten

De krachtige combinatie van storytelling, employer branding en recruitment marketing levert gegarandeerde resultaten op jouw investering*. Zelfs in de huidige krappe arbeidsmarkt kunnen wij instroomgaranties bieden.

Meer reacties op vacatures

Aantrekkelijk bedrijfsimago

Trek de juiste kandidaten aan

Duurzame arbeidsrelaties

Wees de concurrentie voor

Bespaar kostbare tijd en geld

* Alle extra traffic, brandingresultaten en nieuwe hires zijn inbegrepen.

Leuk om te lezen

Deze werkgevers zijn met ons onderweg

Een selectie uit de bedrijven waar we mee samenwerken. En daar zijn we best trots op.