Redactie

De Carrièrebus lanceert innovatief beloningssysteem voor 150+ studentambassadeurs: De kracht van jong talent, ingezet voor jouw werkgeversmerk

10 okt 2024

De Carrièrebus lanceert nieuw beloningssysteem voor studentambassadeurs: Resultaten en beloningen real-time inzichtelijk via eigen dashboard

De Carrièrebus heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met de lancering van een vernieuwend beloningssysteem voor de inmiddels meer dan 150 studentambassadeurs die zich dagelijks inzetten om werkgevers en hun vacatures onder de aandacht te brengen. De studentambassadeurs promoten vacatures via hun eigen netwerk, tijdens activiteiten bij studie- en studentenverenigingen, in collegepraatjes en op social media. Het nieuwe systeem maakt het voor deze ambassadeurs mogelijk om via een persoonlijk dashboard direct inzicht te krijgen in de impact van hun promotionele activiteiten en de beloningen die zij hiervoor ontvangen.

Met dit systeem biedt De Carrièrebus werkgevers een uniek kanaal om hun vacatures zichtbaar te maken bij een breed netwerk van ambitieuze studenten. De kracht van studentambassadeurs ligt in hun toegang tot diverse studentenkringen en hun persoonlijke benadering. Deze directe connecties maken dat vacatures sneller en doelgerichter de juiste doelgroepen bereiken, zowel online als offline.

Net als bij affiliate marketing krijgen de ambassadeurs een beloning op basis van de resultaten die zij realiseren. Via het dashboard kunnen zij precies zien hoeveel views, kliks en sollicitaties hun inspanningen opleveren. Ook worden de verdiensten inzichtelijk weergegeven, zodat zij gemotiveerd blijven om hun promotionele activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

Studenten aan zet: Maak impact en verdien met jouw netwerk

Voor studenten die zich als ambassadeur willen aansluiten, biedt dit nieuwe systeem niet alleen de kans om werkgevers te promoten, maar ook om hun eigen netwerk te benutten en hiervoor beloond te worden. "Dit systeem stelt ons in staat om de bijdragen van onze ambassadeurs volledig transparant te belonen," vertelt Leon Tomassen, oprichter van De Carrièrebus. "Studenten kunnen zo op een flexibele manier extra verdienen, hun netwerk uitbreiden en tegelijkertijd hun carrièrekansen vergroten."

Werkgevers profiteren van gerichte zichtbaarheid en meer sollicitaties

Werkgevers die zich aansluiten bij De Carrièrebus kunnen rekenen op de actieve inzet van gemotiveerde studenten die als ambassadeurs optreden voor hun werkgeversmerken. Deze ambassadeurs zetten hun netwerk in om bedrijfspresentaties en vacatures te promoten, wat leidt tot een hogere zichtbaarheid en een toename in relevante sollicitaties. Dit maakt het voor werkgevers aantrekkelijk om via De Carrièrebus hun doelgroep gericht te bereiken en hun employer branding te versterken.

“De inzet van studentambassadeurs geeft onze klanten een voordeel ten opzichte van traditionele wervingskanalen,” aldus Leon. “Het is een krachtige manier om op een authentieke manier in contact te komen met jong talent.”

Een stap vooruit voor De Carrièrebus

Met dit nieuwe beloningssysteem zet De Carrièrebus een volgende stap in het optimaliseren van haar dienstverlening, zowel voor studenten als voor werkgevers. Dit systeem maakt het mogelijk om resultaten meetbaar te maken en biedt werkgevers volledige transparantie in de promotionele activiteiten die uitgevoerd worden. De Carrièrebus blijft zich daarmee richten op het verbinden van werkgevers met de talenten van morgen.

Over De Carrièrebus

De Carrièrebus helpt werkgevers en studenten elkaar te vinden door middel van advies, promotie en bemiddeling. Met een groeiend netwerk van studentambassadeurs en innovatieve oplossingen zoals het nieuwe beloningssysteem, blijven wij werken aan het versterken van de relatie tussen werkgevers en jong talent.