Online adviesgesprek aanvragen

Wil jij advies over je cv of antwoord op jouw carrièrevragen?

Vraag dan een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan

 • Quick cv-check

  In een gesprek van ca 15 minuten lopen we samen door je cv heen voor instant tips en verbeteringen.

 • Quick profile-check

  We geven feedback op je LinkedIn-profiel op basis van jouw persoonlijke vragen en doelstellingen.

 • Antwoord op al jouw carrièrevragen

  We beantwoorden al jouw vragen over studeren, oriënteren, solliciteren, (bij)banen, stages, traineeships en/ of passende werkgevers.

 • Carrièregesprek of begeleiding

  Samen bepalen we of we jou nog verder kunnen helpen met een persoonlijk carrièregesprek of begeleiding op maat.

 • Vrijblijvend en kosteloos

  Voor hoogopgeleide studenten en young professionals met maximaal 5 jaar werkervaring.

Het gesprek zal telefonisch plaatsvinden.

Wat anderen zeggen

Elles van Geest

MSc Organisational Change & Consulting

“ De Carrièrebus heeft ervoor gezorgd dat ik mijn match heb gevonden met een bedrijf en dat ik na het afstuderen direct doorstroom naar een Management Traineeship! Tweemaal in mijn studietijd een persoonlijk gesprek met de Carrièrebus gehad en daar ontzettend veel uitgehaald. Ze stellen de juiste vragen en komen met passende suggesties. De focus is niet enkel op je CV, maar ze kijken ook echt naar de persoon zelf. Ontzettend knap hoe zij dit doen in een kort gesprek!

Amber Kegel

Master Policy in Health & Life sciences

“ De Carrièrebus benaderde mij in een periode waarin ik op zoek was naar wat ik wilde. Günay van De Carrièrebus wist binnen een mum van tijd wie ik ben en wat bij me zou passen. Hiermee verbreedde ze mijn horizon en vergrootte ze mijn zelfvertrouwen om daadwerkelijke stappen te maken. Sinds onze eerste ontmoeting is Günay altijd bereid geweest om een luisterend oor te bieden en mee te sparren. Zij kan anderen empoweren en tegelijkertijd eerlijk en oprecht blijven. Dankjewel voor deze waardevolle momenten!

Bas Henckens

Master International Business Maastricht

“ Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële- en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!