gratis aanmelden

English

Waarom aanmelden

We helpen je kosteloos en vrijblijvend bij het oriënteren op een stage, bijbaan of het vinden van de juiste baan én werkgever. We zijn geen recruitmentbureau en kunnen jou daarom onafhankelijk van advies dienen over mogelijkheden die écht bij jou passen. Mogelijk gemaakt door onze sponsoren, onderwijsinstellingen en werkgevers, die het net zoals ons belangrijk vinden dat jij in de juiste baan, bij jouw ideale werkgever, van start gaat. Zo helpen we o.a. met:

  • Advies over passende banen
  • Advies over passende werkgevers
  • Advies over passende stages
  • Advies over studierelevante bijbanen
  • Advies over geschikte traineeships
  • Grondige cv-check op maat
  • Carrière-advies gesprek
  • Online Q&A

We gebruiken je gegevens uitsluitend voor bovengenoemde diensten en zullen deze nooit zonder jouw toestemming delen met derden.

Wat anderen van ons vinden

Zoë Bosschaart

Bachelor Creative Technology

“ Tijdens de Bedrijvendagen Twente een carrière-advies gesprek gehad met De Carrièrebus. Ze wezen me op een traineeship bij Calco, wat de perfecte match bleek! Onwijs prettige ervaring gehad dus!

Board | STAR Management Week

Erasmus University

“ De Carrierebus is een fenomeen waar de studenten van de Rotterdam School of Management jaarlijks weer naar uit kijken. De unieke combinatie van oprecht, professioneel en op maat advies maakt het een waardevolle activiteit om je carrière mee te beginnen! Verder heeft de organisatie van de Carrierebus haar flexibiliteit bewezen door dit jaar wederom een succesvol evenement neer te zetten in een digitale omgeving. Een echte aanrader voor een ieder die zich wilt oriënteren op de complexe arbeidsmarkt.

Elles van Geest

MSc Organisational Change & Consulting

“ De Carrièrebus heeft ervoor gezorgd dat ik mijn match heb gevonden met een bedrijf en dat ik na het afstuderen direct doorstroom naar een Management Traineeship! Tweemaal in mijn studietijd een persoonlijk gesprek met de Carrièrebus gehad en daar ontzettend veel uitgehaald. Ze stellen de juiste vragen en komen met passende suggesties. De focus is niet enkel op je CV, maar ze kijken ook echt naar de persoon zelf. Ontzettend knap hoe zij dit doen in een kort gesprek!

Rogier Schipper

MSc Marketing Management

“ Enorm goed geholpen door De Carrièrebus. Eerst een training gevolgd op de Recruitment Days Groningen wat een gevolg had met een gesprek in Amsterdam. Geholpen met een cv-check en een persoonlijk advies gesprek over de vervolgstappen op de arbeidsmarkt.

Amber Kegel

Master Policy in Health & Life sciences

“ De Carrièrebus benaderde mij in een periode waarin ik op zoek was naar wat ik wilde. Günay van De Carrièrebus wist binnen een mum van tijd wie ik ben en wat bij me zou passen. Hiermee verbreedde ze mijn horizon en vergrootte ze mijn zelfvertrouwen om daadwerkelijke stappen te maken. Sinds onze eerste ontmoeting is Günay altijd bereid geweest om een luisterend oor te bieden en mee te sparren. Zij kan anderen empoweren en tegelijkertijd eerlijk en oprecht blijven. Dankjewel voor deze waardevolle momenten!

Bas Henckens

Master International Business Maastricht

“ Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële- en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!

Kay van Zonderen

Corporate Finance @ Achmea

“ Tijdens mijn bestuursjaar heb ik enkele evenementen georganiseerd waarbij ik heb samengewerkt met De Carrièrebus. Iedere keer weer, werd ik verbaasd door hun professionaliteit en enthousiasme. Van het begin van de ochtend tot aan het einde van de middag waren zij even behulpzaam en namen ze uitgebreid de tijd om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik ken meerdere studenten die enorm veel profijt hebben gehad van hun expertise en behulpzaamheid en zelf behoor ik ook tot die groep.

Yoshi Zwaan

Master Strategic Management

“ Middels een persoonlijk gesprek (tijdens de Tilburg Career Days) heb ik mijn CV kritisch besproken en hiermee verbeterd voor een betere weergave van mijn achtergrond en ambities. Dit heeft mij zeker geholpen in het eerste contact met verschillende bedrijven en een gesprek met De Carrièrebus is daarom zeker een aanrader!

Alexander van ’t Hof

MSc Organizational Change & Consulting

“ De Carrièrebus creëert een vertrouwd gesprek waar je in alle openheid kan spreken, Zij weet vervolgens snel de situatie in te schatten en feilloos (opbouwende) kritiek te geven. Ze hebben oprechte interesse en zijn tegelijkertijd eerlijk en verfrissend. De feedback op doorgevoerde wijzigingen en ideeën later blijft snel en persoonlijk. Het oprechte en zeer kundige advies is zeker aan te raden.