Carrière-advies gesprek

Maak een kickstart met persoonlijk carrière-advies op maat

Plan zelf een afspraak in voor een adviesgesprek met een van onze adviseurs. Het is vrijblijvend en kosteloos. Check onze agenda voor de mogelijkheden!

Waarom en voor wie?

Je bent je momenteel aan het oriënteren op carrièremogelijkheden en je kunt wel wat hulp en kennis gebruiken om goede keuzes te maken. Je wilt graag weten wat jouw kernkwaliteiten zijn en welke baan of werkgever bij jou past. Of misschien weet je nog niet precies welke (eerste) stap je moet nemen om hier achter te komen. Aan coachingssessies wil je (nog) niet vastzitten, maar je hebt wel behoefte aan professioneel carrièreadvies dat aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Dan is een carrièregesprek zeker iets voor jou! Tijdens zo'n gesprek leg je al je carrièrevragen voor aan één van onze ervaren adviseurs en na ca 60 minuten loop je de deur uit met een praktisch advies én een goed gevoel. Beloofd!

Het carrière-advies gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos voor hoogopgeleide studenten en young professionals met maximaal 5 jaar werkervaring.

Wat anderen zeggen

Elles van Geest

MSc Organisational Change & Consulting

“ De Carrièrebus heeft ervoor gezorgd dat ik mijn match heb gevonden met een bedrijf en dat ik na het afstuderen direct doorstroom naar een Management Traineeship! Tweemaal in mijn studietijd een persoonlijk gesprek met de Carrièrebus gehad en daar ontzettend veel uitgehaald. Ze stellen de juiste vragen en komen met passende suggesties. De focus is niet enkel op je CV, maar ze kijken ook echt naar de persoon zelf. Ontzettend knap hoe zij dit doen in een kort gesprek!

Amber Kegel

Master Policy in Health & Life sciences

“ De Carrièrebus benaderde mij in een periode waarin ik op zoek was naar wat ik wilde. Günay van De Carrièrebus wist binnen een mum van tijd wie ik ben en wat bij me zou passen. Hiermee verbreedde ze mijn horizon en vergrootte ze mijn zelfvertrouwen om daadwerkelijke stappen te maken. Sinds onze eerste ontmoeting is Günay altijd bereid geweest om een luisterend oor te bieden en mee te sparren. Zij kan anderen empoweren en tegelijkertijd eerlijk en oprecht blijven. Dankjewel voor deze waardevolle momenten!

Bas Henckens

Master International Business Maastricht

“ Gedurende het carrière-evenement werden door diverse multinationals uit de financiële- en bancaire sector o.a. workshops georganiseerd voor Nederlandse en internationale studenten. Een van de hoogtepunten van de dag was het carrière-advies dat De Carrièrebus gaf aan lange rijen Masterstudenten. Erg waardevol advies en goede inzichten van inspirerende en oprechte ondernemers!

Voorbeeldvragen van anderen die je voorgingen:

  • Moet ik in deze tijd mijn passie volgen of ga ik beter nog voor de verstandige keuze?
  • Wat zijn mijn unieke kwaliteiten?
  • Wat kan ik allemaal met mijn studie?
  • Is een traineeship iets voor mij?
  • Welke baan of werkgever past bij mij?
  • Hoe word ik gelukkig in mijn baan?
  • Hoe solliciteer ik effectief zonder belemmeringen?
  • Wat voor indruk maak ik met mijn CV? (Neem je CV mee!)

Voorbeeldvragen

Antwoorden op al jouw carrièrevragen

Tijdens een carrièregesprek kun je alle vragen stellen over waar je nu staatwaar jij heen wilt en hoe je dit aanpakt.

In een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs gaan we samen aan de slag om jouw unieke talenten te identificeren en je te helpen bij het oriënteren. Wij zetten daarbij onze kennis van de arbeidsmarkt, type functies en werkgevers in om jou gericht te adviseren over concrete carrièremogelijkheden en werkgevers die aansluiten op jouw wensen.

Zodat je met een helder beeld van jouw mogelijkheden de deur uitloopt en je met concrete vervolgstappen aan de slag kan. Op weg naar die baan en werkgever die écht bij jou passen.

Kosteloos adviesgesprek inplannen

Amber over De Carrièrebus

Online vraagbaak

Vraag maar raak!

Twijfel je nog of een face-to-face carrièregesprek wel iets voor jou is? Of vraag je je af of we jou überhaupt (nog) wel kunnen helpen? Check het dan gerust even bij ons. Het is ook mogelijk om eerst een online gesprek in te plannen met een van onze adviseurs. Daarin kun je ook al je carrièrevragen stellen en samen met de adviseur bepalen of een persoonlijk gesprek jou daarbij nog verder kan helpen. We helpen je sowieso graag!

Ik wil mijn vraag graag online stellen