Cv-check

Een top-cv dankzij de feedback van een ervaren specialist

Mail ons je cv en loop er samen met ons doorheen voor instant tips en verbeteringen.

Cv mailen

Waarom je cv laten checken

Twijfel jij wel eens over de vorm of de inhoud van je cv? Schrijf sowieso niet alleen op wat je allemaal gedaan hebt! Je cv is namelijk geen verslag van het verleden maar een visitekaartje voor de toekomst. Voor jóuw toekomst. Zorg er daarom voor dat je cv optimaal aansluit op jouw specifieke carrièredoel. Er bestaat dan ook niet zoiets als een perfect standaard cv. Jij bent namelijk niet standaard en de werkgever is dat ook niet. 

Een onafhankelijk en professioneel oordeel over je cv is dan ook eigenlijk onmisbaar. Wij zien zo vaak cv’s voorbij komen waarvan onze vingers letterlijk gaan jeuken. En als we ermee aan de slag mogen gaan, dan gaan we ook echt los!

We weten waar werkgevers naar kijken, we kennen de arbeidsmarkt, we zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen jou daarom de juiste feedback geven. Elk gedeelte wordt kritisch bekeken. Want het kan ALTIJD beter! Met als resultaat dat jij met een top cv de best mogelijke eerste indruk achterlaat.

Onderscheidend

Je cv is jouw persoonlijke en unieke visitekaartje. We geven tips om je cv optimaal af te stemmen op jouw wensen.

Perfecte indruk

Recruiters beoordelen een cv gemiddeld binnen 8 à 10 seconden. Zorg ervoor dat je een uitstekende eerste indruk maakt.

Meer slagingskans

Slechts 10% van alle cv's komen de eerste ronde door. Wij helpen jou daarom om jou cv zo effectief mogelijk te maken.

Wat anderen zeggen

Yoshi Zwaan

Master Strategic Management

“ Middels een persoonlijk gesprek (tijdens de Tilburg Career Days) heb ik mijn CV kritisch besproken en hiermee verbeterd voor een betere weergave van mijn achtergrond en ambities. Dit heeft mij zeker geholpen in het eerste contact met verschillende bedrijven en een gesprek met De Carrièrebus is daarom zeker een aanrader!

Rogier Schipper

Master Marketing Management

“ Enorm goed geholpen door De Carrièrebus. Eerst een training gevolgd op de Recruitment Days Groningen wat een gevolg had met een gesprek in Amsterdam. Geholpen met een cv-check en een persoonlijk advies gesprek over de vervolgstappen op de arbeidsmarkt.

Alexander van ’t Hof

MSc Organizational Change & Consulting

“ De Carrièrebus creëert een vertrouwd gesprek waar je in alle openheid kan spreken, Zij weet vervolgens snel de situatie in te schatten en feilloos (opbouwende) kritiek te geven. Ze hebben oprechte interesse en zijn tegelijkertijd eerlijk en verfrissend. De feedback op doorgevoerde wijzigingen en ideeën later blijft snel en persoonlijk. Het oprechte en zeer kundige advies is zeker aan te raden.

We kijken naar:

  • Taal, overzichtelijkheid, volledigheid en lengte
  • De foto! Wel of niet? En zo ja; is het de juiste foto? Of kan het anders/ beter?
  • Relevantie van de informatie, wijze van verwoording
  • Opmaak, layout en structuur van het cv
  • Jouw keuze voor het cv-format/ indeling
  • Sluit het cv aan bij de wensen uit de markt? Past het bij de branche of type werkgever waar jij wilt gaan solliciteren?
  • Representeert het cv jou optimaal als kandidaat?
  • Nodigt het cv uit voor een gesprek?

Wat je krijgt

Onderdelen cv-check

Online: per e-mail

We checken je cv op zowel de inhoud als de lay-out. Daarbij nemen we alle informatie uit jouw cv als uitgangspunt en gaan we na of jouw cv volledig en correct is samengesteld.

Online cv-check aanvragen

Persoonlijke cv-check: als onderdeel van het carrière­gesprek

Je krijgt van ons een diepgaand persoonlijk advies op maat. Wij kijken daarbij met een open blik naar jouw persoon, je talenten, je achtergrond én jouw specifieke wensen.

We gaan samen aan de slag om jouw cv optimaal aan te laten sluiten op jouw carrièredoelen. Met als resultaat een cv dat treffend, overtuigend, onderscheidend én persoonlijk is.

Carrièregesprek aanvragen