Workshops & trainingen

Krijg die droombaan dankzij een goede voorbereiding

Maak het verschil tijdens het solliciteren met de juiste kennis en vaardigheden voor een optimale indruk.

Waarom onze workshop volgen

De zoektocht naar een leuke baan of werkgever is niet altijd even makkelijk. En als je die perfecte baan bij die leuke werkgever dan eenmaal gevonden hebt, dan wil je natuurlijk ook aangenomen worden! Een goede voorbereiding maakt dan écht het verschil. Dat begint al met het opstellen van een effectief cv en een goede sollicitatiebrief. En als je dan vervolgens wordt uitgenodigd voor een gesprek, dan is het aan jou om als persoon het verschil te maken en die baan binnen te gaan halen.

Hoe we jou helpen

Elk jaar zijn we ruim 65 keer op een hogeschool, universiteit of carrière-evenement aanwezig om young professionals persoonlijk en gericht te adviseren over hun carrièremogelijkheden en ze te begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Dat doen we onder andere aan de hand van de workshop 'Authenticiteit in je non-verbale communicatie tijdens het solliciteren'. Om een goede indruk te maken tijdens het solliciteren is het namelijk van belang om authentiek te zijn en je bewust te zijn van je non-verbale communicatie. Veel mensen zijn dat namelijk niet, terwijl iedereen het doet! Je lichaam liegt namelijk niet.

In de workshop leren we je onder andere om 'authenthiek blijven' letterlijk te nemen en non-verbale communicatie in te zetten tijdens sollicitatiegesprekken. Deze training gaat dus net wat verder dan algemene sollicitatietips of standaard vragenlijstjes die de meeste sollicitanten al tijdens hun voorbereiding meenemen. Zodat jij nog net iets beter voorbereid bent dan je mogelijke concurrentie en jij uiteindelijk die leuke baan krijgt.

Wat anderen zeggen

Waar en wanneer

De workshops worden georganiseerd in samenwerking met studie- en studentenverenigingen en vinden plaats op hogescholen en universiteiten (onder andere tijdens bedrijvendagen) en bij ons op locatie (Zuiderkerk Amsterdam).

Contact opnemen